ANNONCE

Syvårig hjalp politiet på sporet af gerningsmænd

7. april 2020 21:41 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Fyns Politi takker blandt andet en syv-årig pige for at hjælpe dem med at finde frem til to gerningsmænd.

Syvårig hjalp politiet på sporet af gerningsmænd
Fyns Politi takker borgere for hjælpen i forbindelse med en eftersættelse af et køretøj i Stubberup. Foto: Elo Christoffersen/ Arkiv

En patrulje fra Fyns Politi mistede under en eftersættelse kontakten til et køretøj, men heldigvis fik de hjælp til at finde bilen og senere også de to gerningsmænd, der førte den, af årvågne borgere.

Den hjælp takker Fyns Politi nu for. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Bil efterladt

Nord for Stubberup løb en patrulje fra Fyns Politi ind i vanskeligheder i forbindelse med en eftersættelse af et køretøj. Efter nogen tid mistede patruljen kontakten til bilen.

Heldigvis blev patruljen hjulpet på vej af nogle personer i en bil, der havde set køretøjet dreje fra. Ligeledes kunne de fortælle, at bilen var placeret ved et gult hus i nærheden.

Personerne i bilen viste patruljen vej, og rigtigt nok stod det køretøj, som politiet havde eftersat, skjult bag et gult hus.

Opmærksom 7-årig

Sagen var dog ikke slut der, for patruljen blev kontaktet af en far, hvis syv-årige datter havde set to mænd springe ud af bilen og løbe henover en mark mod en nærtliggende skov.

Kort tid efter kom en hundepatrulje samt en dronefører patruljen til undsætning for at lede efter gerningsmændene i skoven.

Da hundene fik færden af gerningsmændene, lykkedes det politiet at finde frem til dem og anholde dem.

Tusind tak

Efterfølgende har Fyns Politi været i kontakt med de borgere, der hjalp dem på vej, for at takke dem for deres indsats.

Fyns Politi understreger med sagen, hvor vigtige borgeres henvendelser i forbindelse med sager, faktisk er. De kan nemlig føre til anholdelser.

Politiet har intet andet en ros til overs for de årvågne borgere, der hjalp dem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu