Tæskehold ventede på knivoffer

11. februar 2013 10:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tæskehold ventede på knivoffer
Arkivfoto.

Der mødte nogle af eleverne på Københavns Tekniske Skole på Rebslagervej i Københavns nordvestkvarter et chokerende syn på deres første skoledag mandag morgen, skriver bt.dk.

 

En 22-årig elev nåede nemlig aldrig til sin undervisning på tandteknikerstudiet, da han blev modtaget af et tæskehold, der slog ham med køller og efterfølgende stak ham seks gange med en kniv forskellige steder på kroppen.

Flere vidner fortæller til bt.dk, at de er meget chokerede og rystede over det brutale overfald, som efter deres udsagn langt fra er noget, de på skolen, der ligger i et til tider uroplaget kvarter, ellers er vant til.

Det voldsomme knivstikkeri fandt sted omkring klokken otte og vidner fortæller, at der var tale om tre til fem gerningsmænd iført elefanthuer, som stod klar til at modtage den 22-årige elev, da han ankom til skolen. Efterfølgende er flere mænd set køre fra skolen i en Toyota, der blev efterfulgt af en anden bil, formentlig også en Toyota.

Ikke langt fra skolen, ved Bispebjerg Bakke, har politiet fundet en udbrændt, sølvfarvet Toyota Avensis, mens politiet oplyser, at der er beslaglagt endnu en bil, som sættes i forbindelse med sagen.

Politiet har anholdt en 19-årig mand, der er til afhøring. Den 22-årige elev er overført til Righospitalets Traumecenter og er uden for livsfare.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu