ANNONCE

Tag ikke kontakt – han er farlig

6. oktober 2020 12:15 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

På trods af at Københavns Politi har modtaget en række henvendelser, efterlyses en 26-årig mand fortsat.

Tag ikke kontakt - han er farlig
Den efterlyste mand er anholdt. Da der er nedlagt navneforbud i sagen, er billede og navn fjernet fra artiklen. Foto: Colourbox.

Opdatering: Den efterlyste mand er anholdt. Da der er nedlagt navneforbud i sagen, er billede og navn fjernet fra artiklen.

Selv om det er knap to måneder siden, at Københavns Politi efterlyste XXX i forbindelse med et drabsforsøg, så er det ikke lykkedes at finde frem til ham.

Farlig mand

Den originale efterlysning har ført til en række henvendelser, men dog ikke til, at manden er blevet fundet.

– Vi har desværre endnu ikke fået fat på den mistænke trods flere brugbare henvendelser. Derfor beder vi igen om hjælp. Det drejer sig om en mand, vi vurderer til at være farlig, og som er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger. Derfor er det vigtigt, at vi får fat på ham, siger leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Knud Hvass.

Vicepolitiinspektøren understreger, at det er meget vigtigt, borgere ikke tager kontakt til den efterlyste, fordi han vurderes til at være farlig.

Ser man  skal man kontakte politiet på 114.

Kørte ind i hus

Drabsforsøget, som den 26-årige efterlyste er mistænkt for, fandt sted den 27. maj i Hvidovre, hvor han flygtede fra politiet sammen med to andre i en bil.

Politiet havde fået et tip om, at drabsforsøget skulle finde sted, og rykkede ud med det samme.

Men i forbindelse med flugtforsøget, mistede føreren herredømmet over bilen, der på Strandby Allé kørte ind i et hus. Ingen kom til skade.

Herfra lykkedes det for alle i bilen at flygte. To af personerne blev dog anholdt kort tid efter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu