ANNONCE

Tager ikke telefonen: Går glip af 235.000

25. august 2020 21:02 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Luksusfældens eksperter måtte melde fortabt.

Selv med 33.000 kroner udbetalt om måneden har den 23-årige lastbilchauffør Mathias fra Glesborg på Djursland et massivt hul i kassen.

Han kommer hurtigt på kant med Luksusfældens eksperter, da han tilsyneladende ikke er voldsomt opsat på at ændre sine dyre vaner.

Mathias bor alene i et hus på 100 kvadratmeter – og det vil han ikke fra. Han køber dyr elektronik og biler i ét væk – samtidig med, at gælden har ophobet sig til 858.000 kroner.

– Du står i lort til halsen, og vi er her for at hjælpe dig, lyder det fra Luksusfældens Carsten Linnemann, da en ny bil pludselig dukker op på adressen. En bil, Mathias sagde, han havde solgt.

Som sunket i jorden

Kort tid efter står det klart, at eksperterne og Mathias nærmer sig et brud. Man kan ikke samarbejde med ham, lyder det.

Mathias får en sidste chance, undskylder og kan være gældfri på 30 år, hvis han bliver boende på sine 100 kvadratmeter.

Han indvilliger derfor i at flytte et sted hen, hvor han kan få huslejen ned.

Herefter er der radiotavshed. Luksusfældens eksperter kan ikke længere få fat i Mathias, der ”ikke har tid til at snakke”.

Går glip af 235.000

Det lykkes derfor ikke eksperterne at hjælpe Mathias.

Veninden Camilla fortæller Luksusfælden, at hun ikke tror, Mathias har overholdt de aftaler, han indgik med Luksusfældens eksperter. Han har i øvrigt også købt ny bil.

Mathias går derfor glip af et nedslag i sin gæld på 235.000, som eksperterne havde forhandlet sig frem til.

Newsbreak.dk ville gerne spørge Mathias, hvordan det går i dag. Dette er imidlertid ikke lykkedes.

Via NENT Group har Mathia dog sendt følgende meddelelse:

Mathias vil ikke stille op til interviews, da Luksusfælden er et overstået kapitel i hans liv, men det går ham rigtig godt i dag, oplyser NENT Group på vegne af Mathias”.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu