ANNONCE

Tårevæddet modtagelse af Ann Romney

29. august 2012 07:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tårevæddet modtagelse af Ann Romney
Billede mangler

65-årige Mitt Romney er som forventet blevet nomineret som Det Republikanske Partis præsidentkandidat på partiets stort anlagte konvent i Tampa, Florida.
Hvad der er imødeset med større spænding, er den tale, som hans kone, Ann, holder foran de mange mennesker i Tampa Bay Times Forum.
Hendes opgave er i grove træk at få sat et “menneskeligt ansigt” på forretningsmanden Mitt Romney.
– Ved hver eneste vendepunkt i livet har denne mand, som jeg mødte under en fest i high school, hjulpet andre mennesker, lyder det blandt andet fra Ann Romney i talen.
– Han er manden, som hver eneste dag står op med en fast overbevisning om at løse problemer, som andre mener ikke kan løses og reparere det, som andre har opgivet at reparere.
At dømme ud fra klapsalver og jubelbrøl får de delegerede, hvad de er kommet efter.
Ann Romney, der har overlevet brystkræft og i 1998 blev diagnosticeret med den alvorlige sygdom multipel sklerose, får sågar et par tårer til at trille rundt omkring i salen.
63-årige Ann Romney giver i talen ikke kun udtryk for kærlighed til sin mand, men også til de amerikanske kvinder, som ifølge Ann Romney holder nationen sammen.
Hun benyttede også lejligheden til at afvise beskyldningen om, at hendes mand aldrig har måttet slide sig til succes i tilværelsen og derfor ikke har kendskab til den amerikanske middelklasses daglige problemer:
– Mitt fik ikke sin succes foræret. Han skabte den selv, siger hun.
– Jeg ved ikke, hvad der vil ske de næste fire år. I aften kan jeg som hustru, bedstemor og amerikaner kun give jer et højtideligt løfte om, at denne mand ikke vil fejle. Han vil ikke skuffe os, og han vil give USA et løft.
Efter sin kones tale kommer Mitt Romney på scenen, og til tonerne af sangen “My Girl” forlader de arm i arm rampelyset for en stund.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu