ANNONCE

Far er dybt bekymret

17. april 2021 15:36 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk og Ritzau Info

Clara Tauson skal udredes for den knæskade, som fredag tvang hende til at opgive i kvartfinale

Far er dybt bekymret
Clara Tauson - her under en turnering i Sankt Petersborg - døjer med en knæskade. Foto: Dmitri Lovetsky/Scanpix

Danmarks top-100-spiller hos tenniskvinderne, Clara Tauson, har døjet med en knæskade i denne uges grusturnering i amerikanske Charleston, og sent fredag aften dansk tid blev det for meget.

I begyndelsen af andet sæt måtte hun opgive at spille videre i kvartfinalen mod Maria Camila Osorio Serrano fra Colombia.

Clara Tausons far, Søren, er betænkelig ved skadessituationen.

– Det er bekymrende. Men det var det allerede, da det skete. Det så akavet ud. Nu skal hun til Europa og udredes hurtigst muligt.

– De kommende dage og uge(r) vil vi overvåge skaden nøje og være ekstremt forsigtige, skriver Søren Tauson i en sms til TV2 Sport.

I den kommende tid venter store grusturneringer på det europæiske kontinent blandt andet i Madrid og Rom, inden grussæsonen kulminerer med grand slam-turneringen French Open fra 30. maj til 12. juni.

Søren Tauson skriver, at de i den kommende tid vil anvende et forsigtighedsprincip, i forhold til hvilke turneringer det danske talent skal spille.

Fik skidt start

Tauson fik en skidt start på kampen og kom bagud 1-4 efter at have tabt begge sine to første servepartier.

Men den 18-årige komet kæmpede sig tilbage og fik udlignet til 4-4, inden det altså gik galt med knæet. Første sæt blev tabt 4-6, og andet sæt nåede altså dårligt nok at gå i gang.

Tauson trak sig bagud 0-1.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu