ANNONCE

Taxaselskab indgår aftale med Shell

9. juni 2015 09:48 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk
 
Taxaselskab indgår aftale med Shell
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Taxiselskabet TAXA 4×35 indgår ny aftale med Shell, som både inkluderer besparelser og nye tilbud. Aftalen vil forbedre servicen yderligere overfor selskabets vognmænd og chauffører.

I samarbejde med Shell har TAXA 4×35 indgået en ny aftale, som betyder besparelser og fordele for chaufførerne og vognmændene. Den nye aftale giver blandt andet TAXA 4x35s vognmænd en årlig besparelse på brændstoffet, der svarer til cirka 1.000 kroner per vogn.

– Vi er tilfredse med aftalen og samarbejdet med Shell, som sikrer en række fordele til vores vognmænd og chauffører. Med aftalen får de blandt andet en garanteret liter-rabat på Shell FuelSave Diesel og markedets billigste bilvask. Det er vigtigt for os hele tiden at arbejde med at sikre de bedste forhold og aftaler for vores vognmænd og chauffører, og Shell-aftalen er endnu et skridt i den rigtige retning, siger administrerende direktør for TAXA 4×35, Jacob Gulmann.

Foruden brændstofbesparelser og billig bilvask, så omfatter aftalen, der gælder de næste to år, en fast rabat på taxa-tilbehør samt billig kaffe på udvalgte stationer i Kolding og Hovedstadsområdet.

TAXA 4×35 har i dag 718 vogne i hovedstaden og 55 taxaer i Kolding. Aftalen er derfor gældende i netop disse byer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu