Taxichauffør dømt for drabsforsøg

25. april 2012 18:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Taxichauffør dømt for drabsforsøg
Billede mangler

Klokken 02 om natten den 3. december 2010 skulle en 55-årig kvinde passe sit arbejde og gøre rent på Petersmindeskolen i Vejle. Hun besluttede at tage en taxi, og det blev indledningen til hendes livs mareridt.
Taxichaufføren fulgte nemlig efter hende ind på skolen, hvor han forsøgte både at voldtage og dræbe hende.
Han tog flere gange fat om hendes hals, slog hende i ansigtet og på kroppen med knytnæver, ligesom han slog hendes hoved ned i gulvet og mod en radiator.
Til sidst satte han sig overskrævs på hende og forsøgte at vikle en bluse om halsen på hende. Da det ikke lykkedes, tog han igen fat om hendes hals og klemte til, indtil hun mistede bevidstheden.
Men dermed var kvinden mareridt ikke slut.
Da hun efter nogen tid kom til sig selv igen, satte taxichaufføren sig igen overskrævs på hende og tog fat om halsen, så hun ikke kunne få luft.
Det fik den 55-årige til at lade sit hoved falde til siden og lade som om hun var død.
Selv om han troede, at kvinden var død, forgreb han sig på det, han nu troede var hendes lig.
Onsdag blev den 32-årige Yasin Özer idømt syv års fængsel for drabsforsøg og usømmelig omgang med lig i Vestre Landsret, der dermed stadfæstede dommen, som Retten i Kolding afsagde den 30. september sidste år.
Desuden skal han betale kvinden en erstatning på 117.000 kroner.
Den 32-årige har nægtet sig skyldig, men fundet af en mængde dna-spor fra ham blandt andet på gulvet i skolen var med til at overbevise retten om, at det var ham, som stod bag det brutale overfald.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu