ANNONCE

TDC betaler for brugte iphones

29. oktober 2011 10:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
TDC betaler for brugte iphones
Billede mangler

Landets  66 TDC butikker giver kudner brugtpris på den gamle iphone ved køb af en ny. Det sker samtidig med, at salget af ipone 4S går i gang. TDC giver mellem 400 og 1600 kroner ved køb af ny.
 
TDC tester nu danskernes interesse for at genanvende brugte iphones. Det sker i forbindelse med introduktionen af et genbrugsprojekt for iphones og salgsstart på den nye iphone 4S. Både lokalt og internationalt er der stor efterspørgsel på brugte iphones, og sammen med en logistikpartner vil TDC nu genanvende udvalgte iphones. De genanvendes ud fra tre primære metoder:
 
– Nogle telefoner bliver genbrugt af danske eller udenlandske forsikringsselskaber, som giver dem videre til kunder, der har mistet deres telefoner. Andre telefoner bliver gensolgt i Kina eller Afrika. Og endelig er det muligt at videresælge reservedele fra telefonerne til genbrug, forklarer butiksdirektør Kim Hyrzkov, TDC Butik.
 Øjeblikke vurdering
TDC’s genbrugsprojekt udmærker sig ved at være nemt og ukompliceret. Kunderne kan gå ned i alle TDC’s butikker og øjeblikkeligt få vurderet, om telefonen opfylder kravene til genanvendelse.
 
– Hvis alt er i orden, får kunden en pris for den gamle telefon, som straks kan trækkes fra prisen på den nye, siger Kim Hyrzkov.
 
I første omgang er det kun brugte iPhones, TDC Butikkerne tager imod.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu