Team Saxo-Tinkoff slået ud af sygdom

9. februar 2013 16:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Team Saxo-Tinkoff slået ud af sygdom
Billede mangler

Fjerde etape af Tour Méditerranéen blev vundet af Jean-Christophe Peraud fra Ag2r La Mondiale, der slap alene væk på den afgørende opkørsel til Mont Faron.

Peraud rykkede sig fri på de sidste fem kilometer af opkørslen og etablerede et forspring på 26 sekunder til forfølgerne, der blandt andre talte Francesco Reda, Davide Rebellin og Alexandre Geniez.

Peraud holdt forspringet hele vejen til mål og tog dermed sin første sejr som professionel landevejsrytter.

Lørdagens etape blev indledt med et afbud fra Garmin-Sharp teamet, der fik alle holdets cykler stjålet natten til lørdag. Andre hold tilbød teamet at hjælpe med deres reserveudstyr, men det var ikke nok for mandskabet, der blev nødt til at udgå.

Team Saxo-Tinkoffs Oliver Zaugg og Roman Kreuziger var begge udset en vigtig rolle på Mont Faron, men blev slået ud af sygdom:

– I går (fredag, red.) klagede Roman og Oliver over mavesmerter, og begge har tabt meget væske og derfor også mange kræfter i løbet af natten. Oliver gennemførte, mens Roman til det allersidste forsøgte at kæmpe sig igennem. Nu må vi håbe, at de ikke har smittet de andre på holdet, og at de hurtigt bliver klar igen til de kommende udfordringer. Nicholas Roche var dermed overladt til sig selv i finalen, men han sad fint med på en stigning, der måske skulle have været lidt længere og sejere for at passe perfekt til ham, sagde Team Saxo-Tinkoffs Dan Frost efter etapen.

Nicholas Roche sluttede fjerde etape på niendepladsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu