ANNONCE

Teenager dræbt af skud

13. september 2020 19:18 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 18-årig ung mand, der fredag blev skudt, er nu død. Morderen er på fri fod.

Teenager dræbt af skud
En 18-årig ung mand blev ramt af et enkelt skud i hovedet fredag. Søndag er han død. Foto: Presse-fotos.dk

En 18-årig mand er død efter at være blevet skudt fredag aften. Det bekræfter Københavns Politi på Twitter søndag aften. Der er endnu ingen anholdte i sagen. Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen og skriver “vi efterforsker forsat”.

Dermed er efterforskningen nu officielt opgraderet til en drabssag. Den unge mand blev ramt i hovedet af et enkelt skud affyret ved en episode på Finsensvej på Frederiksberg. Offeret blev tidligt lørdag morgen meldt i kritisk tilstand.

Skyderiet foregik på åben gade, og ifølge politiet var der flere direkte vidner til den brutale hændelse, der blev anmeldt via alarmcentralen klokken 20.44 fredag aften.

I et forsøg på hurtigt at finde gerningsmanden blev togdriften til og fra den nærliggende S-tog-station Flintholm standset, men trods det og en massiv polititilstedeværelse lykkedes det altså gerningsmanden at slippe væk.

Dermed er morderen stadig på fri fod. Politiet har ikke offentliggjort oplysninger om et muligt signalement eller en formodet flugtrute. Til Ritzau siger central efterforskningsleder Kenneth Jensen søndag, at der ikke umiddelbart er indikationer på, at der er tale om et drab med rødder i bandemiljøet.

– Vi er fuld gang med efterforskningen og efterforsker meget bredt for at finde frem til motivet, siger Kenneth Jensen til Ritzau.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu