ANNONCE

Teenager får nettet til at koge over

7. december 2020 12:35 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Blot 16-årige Charli D'Amelio sætter alt og alle til vægs på TikTok.

Teenager får nettet til at koge over
Charli D'Amelio (tv) ses her sammen med sin 19-årige søster Dixie, der også har millioner af TikTok følgere. Foto: Scanpix/Jeremy Smith/ Imagespace/Alamy Live News

Charli D’Amelio, en kun 16-årig amerikansk teenager, har via det sociale medie TikTok fået internettet til nærmest at koge over. Allerede tilbage i april måned i år opnåede hun sin unge alder til trods at blive den kvinde med flest følgere, godt 53 millioner, på mediet. Nu overgår hun så alle – uanset køn . Det meddeler Guinness World Records.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge Guinness har det unge fænomen nemlig netop passeret 100 millioner fans og TikTok-følgere. Milepælen blev rundet den 22. november. Altså blot godt og vel et halvt år efter hendes første rekord.

Charli D’Amelio er en fremragende danser og har tidligere konkurreret i dans. I den forbindelse foreslog nogle af hendes venner, at hun skulle dele sin kunnen med andre på TikTok og dermed lære fra sig.

Hun tog opfordringen til sig og har siden udviklet sin deltagelse til ganske meget mere. I dag deler hun for eksempel egne koreografier – blandt andet under titlen @move_with_joy, der handler om muligheder for bevægelse og dans uanset udøverens kropsbygning.

Hun har desuden udvidet sit TikTok virke til også at omhandle sin stemme i kampen mod cyper-mobning og andre højaktuelle emner.

Hendes enorme popularitet er ikke så underligt blevet bemærket af folk med forretningsmæssige interesser. Hun har for eksempel medvirket i en Superbowl reklame og desuden lavet aftaler med det amerikanske modebrand Hillister samt kosmetikgiganter som både Morphe Makeup og Oroso Beauty.

Senest har hun fået sin egen signaturdrik, ‘The Charli’ hos kaffe- og donuts giganten Dunkin Donuts.

Forventningen er i øvrigt ifølge Guinness World Records, at Charli D’Amelio indenfor overskuelig fremtid vil runde endnu en gigantisk milepæl, nemlig 200 millioner TikTok følgere.

Det vil næppe gøre hende mindre interessant i den kommercielle verden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu