Teenager i bil jagtet fra Storebælt til Jylland

5. april 2018 10:28 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det har siden vist sig, at den unge mand er noget svær at tale med.

Teenager i bil jagtet fra Storebælt til Jylland
Det startede, da den unge mand ikke betalte for turen over broen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Jagten gik fra Storebæltsbroen over Fyn og hele vejen til det jyske fastland, da Fyns Politi tidligt torsdag morgen forsøgte at standse en BMW, der var kørt gennem betalingsanlægget ved Storebælt uden at betale. Det skriver TV2 Fyn.

Sagen startede, da bilen “sneg” sig forbi betalingsanlægget ved at køre så tæt på en forankørende bil, at den ikke blev registreret. Det blev dog opdaget, og en patrulje opdagede senere bilen.

Betjentene i bilen gav den bulgarsk indregistrerede bil signal om at standse, hvilket fik føreren af bilen til at sætte farten op. Meget op.

– Den kører virkelig stærkt sådan en BMW der. På et tidspunkt kører han 220 kilometer i timen, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Lars Fredensborg, til TV2 Fyn.

Jagten stoppede først i Jylland

Faktisk fortsatte biljagten til både Middelfart og ind i Jylland, før bilen endelig blev stoppet nord for Kolding. Føreren viste sig at være en bare 16 år gammel bulgarsk dreng.

På bagsædet af bilen sad der et bulgarsk ægtepart og to mindre børn. Politiet skal nu have drengen afhørt for at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.

Sikkert er det dog, at han som minimum bliver sigtet for at have kørt gennem Storebæltsbroens betalingsanlæg uden at betale.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu