ANNONCE

Teenager mistænkt for millionsvindel

22. januar 2021 20:27 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 19-årige mand er mistænkt for at købe tøj, våben og biler for de mange penge

Teenager mistænkt for millionsvindel
Svindlen gik ud over et Kroger-supermarked. Foto: Scanpix/Lisa Baertlein

En 19-årig ung mand fra staten Georgia i USA er mistænkt for at havde svindlet intet mindre end 980.000 dollars (små 6.000.000 danske kroner) fra sin arbejdsplads, en del af kæden Kroger, der blandt andet driver supermarkeder i USA. Det skriver CNN og politiet i Gwinnett. 

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at 19-årige Tre Brown blev anholdt af betjente fra Gwinnett County Police. Han er mistænkt for at forfalske tilbagebetalinger til ikke eksisterende kunder over flere omgange i december og januar. CNN skriver, at Tre Brown blev anholdt den 14. januar.

Sådan foregik svindlen

Hos politiet mener man, at Tre Brown gennemførte tilbagebetalinger for 40 transaktioner, der aldrig havde fundet sted, i det Kroger-supermarked han var ansat i.

De mange, mange penge der blev udbetalt, satte Tre Brown, ifølge politiet, ind på flere forskellige kreditkort.

Tre Brown er mistænkt for på den måde at overføre alt fra 75 dollars (omkring 450 kroner) til 87.000 dollars (over 500.000 kroner) til sig selv i løbet af 14 dage.

To biler, våben, tøj og sko

Svindlen blev opdaget internt hos Kroger, hvorefter politiet blev alarmeret. Politiet gik ind i sagen, og efterforskningen viser, at en del af pengene blev brugt på tøj, våben, sko såvel som to biler. Den ene af bilerne nåede Tre Brown i øvrigt at køre galt i, før han blev anholdt.

Politiet oplyser, at en ukendt del af pengene blev tilbagebetalt, da Tre Brown blev anholdt. Han er sigtet for tyveri, og han blev løsladt mod kaution efter anholdelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu