Teenager voldtog 12-årig pige

4. juli 2019 19:34 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 18-årig mand skal to og et halvt år i fængsel for at voldtage en 12-årige pige.

Teenager voldtog 12-årig pige
Der er nu faldet dom i sagen. Foto: Scanpix
Del:

En 18-årig mand er blevet idømt en længere fængselsstraf for en voldtægt, som han begik i december 2018. Dengang var manden blot 17 år.

Voldtægten skete da den 12-årige pige og den lidt ældre veninde var taget fra Sønderjylland til Aarhus, selvom pigernes forældre intet vidste om turen. Her mødte de en gruppe teenagedrenge.

Gruppen af drenge og pigerne tog hen til en boligblok, hvor de sammen gik ned i kælderen. Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at turen ned i kælderen skete frivilligt, men at sagen så tog en drejning.

Nede i kælderen voldtog den dømte den 12-årige pige. Og voldtægten var så voldsom, at han blev dømt for at have tiltvunget sig anden seksuel omgang end samleje og for at udnytte sin fysiske og psykiske overlegenhed til at tiltvinge sig sex med den 12-årige.

Men pigerne havde gode beskrivelser af gerningsmanden, da de melder sagen til politiet. Det lykkedes så også politiet at finde gerningsmanden, der den 3. juli bliver dømt i sagen. Den 18-årige får to og et halvt års fængsel.

Dommen var en, der vækkede tilfredshed hos anklagerfuldmægtig Rasmus Thisted.

– Det er et groft overgreb på en kun 12-årig pige, som er meget fysisk underlegen i forhold en 17-årig dreng. Så jeg er tilfreds med, at retten fulgte min påstand om, at den tiltalte skulle idømmes en længere fængselsstraf for voldtægt, siger Rasmus Thisted.

Den 18-årige nægtede sig skyldig, men udbad sig betænkningstid, hvor han ville finde ud af, hvorvidt han ville anke sagen. Manden sidder indtil videre varetægtsfængslet frem til afsoningen af fængselsstraffen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu