ANNONCE

Teenagere dolket efter privatfest i Tikøb

3. august 2012 09:44 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Teenagere dolket efter privatfest i Tikøb
Billede mangler

To drenge på 17 og 15 år blev natten til fredag udsat for et knivstikkeri i den lille by Tikøb i Nordsjælland.
– Den 17-årige er blevet stukket to gange. Der er formentlig nogle stik, der er gået dybt ind i lænden, men jeg kan ikke sige det med sikkerhed endnu, siger vagtchef Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi.
Den 15-årige har fået et enkelt stik, formentlig i låret. Begge er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor den 17-årige ligger på operationsbordet. Begge er dog uden for livsfare.
Overfaldet skete efter en privat fest på Hornbækvej, og politiet fik anmeldelsen fra en lokal tankstation.
Politiet har endnu ikke overblik over, hvad der udløste knivstikkeriet, og hvem der førte kniven. Derfor har ordensmagten foretaget en række anholdelser af mulige gerningsmænd.
– Det starter med en fest, og vi har i alt anholdt 12 personer. Vi anholder folk for at få ro på og få mulighed for at snakke med dem, siger Henrik Suhr, kommunikationsmedarbejder ved Nordsjællands Politi.
De nordsjællandske betjente skal nu i gang med en større afhøring af de potentielle gerningsmænd for at finde frem til den skyldige.
– Der pågår en større efterforskning i øjeblikket, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser, siger vagtchefen.
Politiets kriminaltekniske personale foretager undersøgelser på gerningsstedet i Tikøb, og hunde søger efter spor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu