Teenagere tog til fest efter drab på 72-årige Kari Nygaard

19. marts 2012 20:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Teenagere tog til fest efter drab på 72-årige Kari Nygaard
Billede mangler

To af drengene der er sigtet for drabet på den 72-årig pensionist i Munkebo, Kari Nygård, tog til fest efter overfaldet ‘for at slappe af’.
 
Der kommer flere og flere oplysninger frem omkring omstændighederne for drabet på den 72-årige pensionist, der er blevet identificeret som Kari Nygaard.
 
Den 16-årige har netop forklaret i retten, at han selv og en 18-årig der ligeledes er sigtet i sagen, tog til fest efter overfaldet ‘for at slappe af’, skriver Ekstra Bladet, der er tilstede i retten.
 
Til festen gjorde den 18-årige intet for at skjule overfaldet. Ifølge den 16-årige gik han rundt til festen og ’spillede smart med det’.
 
Den 16-årige har ligeledes fortalt, at de tog tilbage til den 72-åriges bolig omkring en time efter overfaldet.
“Vi gik tilbage efter en time for at se, om han var i live. Vi kunne ikke se ham gennem vinduet. Så vi gik ud fra, at han var gået i byen. Vi tænkte, at dem på plejehjemmet nok havde hjulpet ham,” forklarede han.
 
De sigtede drenge havde ligeledes forsøgt at hæve penge på den dræbtes konto med et dankort. Det lykkedes ikke, da der kun stod en krone på kontoen. Pinkoden havde drengene, da de tidligere havde handlet ind for den 72-årige.
 
Tidligere i eftermiddag kom det frem, at overfaldet var hævn for, at den 72-årige angiveligt skulle ‘have raget på’ lillesøsteren til den 16-årige.
 
Den 72-årige Kari Nyggard døde efter at være blevet slået med en golfkølle, knytnæver og spark.
Kilde: Ekstra Bladet
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu