Terror-frygt og bortførsler: Her er alle de steder danskere ikke skal rejse hen

17. december 2016 16:53 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Newsbreak.dk har gennemgået alle Udenrigsministeriets rejsevejledninger og giver dig her det samlede overblik over steder, der vurderes farlige for danskere.

Frygten for terror er større end nogensinde, men den er også virkelighed ude omkring i verden. Flere steder er direkte farlige at færdes i som dansker – da turister ofte er yndede terror-mål.

Det danske Udenrigsministerium opdaterer løbende rejsevejledninger og opfordrer danskere til at undersøge sikkerhedsniveauet før en rejse.

Newsbreak.dk er gået ombord i alle nuværende rejsevejledninger og giver dig her det samlede overblik over de steder, der netop nu vurderes som særlig farlige at færdes i, hvis du som dansker gerne vil ud at rejse.

Seneste skud på stammen er den Demokratiske Republik Congo, som rent faktisk ikke har sin egen rejsevejledning, men på sin Facebook-profil oplyser Udenrigsministeriet om, at flere andre lande har advaret sine borgere om at besøge den politiske smeltedigel. Heriblandt Belgien – og det selv om Congo er en tidligere belgisk koloni.

– Belgiske statsborgere, som bliver i landet, bør være yderst forsigtige, særligt når de bevæger sig rundt, udtaler Belgiens udenrigsminister Didier Reynders.

I galleriet over artiklen kan du få det samlede overblik over, hvor du bør undlade at rejse hen. Galleriet er alfabetisk.

Du kan læse meget mere og uddybende information hos Udenrigsministeriet. 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu