ANNONCE

Terrorister indrømmer bombeplaner i London

1. februar 2012 14:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Terrorister indrømmer bombeplaner i London
Billede mangler

Fire radikale islamister bosiddende i England har indrømmet, at de planlagde et bombeangreb mod Londons børs. Politiet mistænker dem for at have en række andre terrormål ud fra notater og iturevne papirer fundet hos mændene.
Mændene var inspireret af den afdøde al Qaeda-leder Anwar al-Awlaki og havde ud over børsen planlagt at bombe den amerikanske ambassade, borgmester Boris Johnsons hjem samt to rabbineres hjem. Det skriver den britiske avis The Telegraph.
Terrorhandlingerne skulle være fundet sted ved juletid 2010, men det engelske politi var opmærksomme på mændene og overvågede dem allerede i planlægningsfasen.
To af mændene, Mohammed Chowdhury på 21 år og Shah Rahman på 28 år, har indrømmet bombeplanerne mod Londons børs og bliver ifølge The Telegraph idømt henholdsvis 18 et halvt års fængsel og 17 års fængsel. Brødreparret Gurukanth Desai på 30 år og 25-årige Abdul Miah har indrømmet samme anklage.
Fem andre mænd er anklaget for at deltage i møder, hvor terrorhandlingerne blev diskuteret samt for at samle penge ind til fordel for terroren.
Alle mændene har engelsk statsborgerskab. Der falder dom i næste uge.
Kilde: The Telegraph

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu