Terry og Benitez: Vi er ikke uvenner

18. februar 2013 13:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Terry og Benitez: Vi er ikke uvenner
Billede mangler

Ifølge en anonym Chelsea-kilde tog Rafa Benitez et hårdt opgør med Chelseas normalt sakrosankte kaptajn John Terry efter klubbens 2-3 nederlag mod Newcastle i starten af februar.

 

Chelseas midlertidige manager skulle have revset Terry foran resten af spillertruppen for at lade Newcastle komme for let til to af målene.

Men det er lodret løgn, siger hovedpersonerne selv.

– Det er bare historier i pressen, og det er doven journalistik, siger John Terry, der har været ude i næsten tre måneder med en knæskade.

– Manageren kender mig og ved, at jeg gerne vil spille. Men jeg har været ude i månedsvis, og Gary Cahill og Branislav Ivanovic har gjort det godt. Der er god konkurrence om pladserne på holdet, og vi kæmper alle for at komme på. Der er ingen klager fra mig, siger Terry ifølge Sky Sports.

Terrys navn vendte ellers først tilbage til holdkortet i søndagens sejr mod Brentford i FA Cup-omkampen, men Benitez afviser ligeledes, at de to har nogen stridsøkse at begrave.

– Jeg blev overrasket, for jeg læste ikke historien. Det er latterligt. Du kan jo se, at han er på banen, han træner og arbejder hårdt sammen med resten af holdet.

Chelsea kørte Brentford ud ad brættet med en 4-0 sejr, hvori John Terry tegnede sig for den sidste scoring.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu