The Times beklager sin Ørkenliga-historie

18. marts 2013 14:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
The Times beklager sin Ørkenliga-historie
Billede mangler

The Times kunne i sidste uge berette, at kongefamilien i Qatar skulle være på nippet til at starte en superturnering med 24 af de bedste klubber i verden.

 

Turneringen skulle efter sigende foregå i Mellemøsten hvert andet år, og rygterne gik på, at klubberne alene ville modtage 1,5 milliarder kroner for at deltage.

Der var mange, som hurtigt skød historien ned, da den virkede absurd.   

Men ikke The Times-journalisten, Oliver Kay, da han igennem længere tid havde fået information fra sin PSG-kilde, som hver gang havde vist sig at holde stik.

Oliver Kay have ligeledes været i kontakt med en række af de største klubber i Europa, som angiveligt bekræftede, at de havde hørt snak om det vilde koncept.  

Den engelske journalist havde dermed oparbejdet en vis tillid til sin PSG-kilde og derudover fået valideret sin information, hvilket resulterede i den opsigtsvækkende historie, som senere viste sig at være pure opspind.    Den har mandag fået den hæderkronede engelske avis til offentligt at undskylde.

– Når vi tager fejl, erkender vi det blankt. Det er det rigtige at gøre, skriver The Times’ fodboldredaktør, Tony Evans, mandag i sin blog.   

  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu