ANNONCE

Hans konto er hacket

14. februar 2021 09:55 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Thomas Delaneys Twitter-profil står søndag formiddag som lukket, efter at den var blevet hacket

Hans konto er hacket
Thomas Delanyes Twitter-profil har været hacket. (Photo: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)

Landsholdsspilleren Thomas Delaneys Twitter-profil blev sent lørdag aften hacket.

Det skriver Ekstra Bladet og B.T.

Angiveligt var der tale om en bruger, som ifølge B.T. krævede følgere og private oplysninger fra andre brugere for at forlade kontoen.

Vedkommende udsendte helt frem til søndag morgen en række opslag på Twitterprofilen, som nu står som lukket.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra agenten Michael Stensgaard, som indtil videre ikke vil kommentere sagen.

29-årige Delaney startede lørdag inde for Borussia Dortmund, som spillede 2-2 mod Hoffenheim i Bundesligaen.

Danskeren har været inde i en god periode personligt med flere startpladser, men Dortmund har været skidt kørende med blot en enkelt sejr i de seneste seks bundesligakampe.

På onsdag skal holdet i kamp i en anden turnering, når det gælder udekampen mod Sevilla i det første af to ottendedelsfinaleopgør i Champions League.

Fakta

Undgå at blive offer for svindel på nettet

*Forhold dig altid skeptisk til alle former for uopfordret kontakt, hvor du bliver bedt om at indtaste koder eller personfølsomme oplysninger. Nets, din bank eller offentlige myndigheder ville aldrig bede dig oplyse kortoplysninger, personlige koder eller NemID-talkoder – hverken over telefonen, per e-mail eller SMS.

*Stol ikke blindt på afsenderadressen eller logo i en e-mail, da den let kan forfalskes, så den ligner en rigtig mail fra din bank, en offentlig myndighed eller Nets.

*Klik aldrig på links i mistænkelige e-mails eller SMS’er. De kan føre til svindlerens hjemmeside, som kan være en tro kopi af den officielle hjemmeside. Hvis du er i tvivl, kan du besøge den officielle hjemmeside og logge ind via den (altså uden at bruge linket i mailen).

*Tag aldrig billeder af dit NemID-nøglekort. Heller ikke selvom du bliver bedt om at sende det i en mail eller uploade via en hjemmeside. Svindleren har brug for koderne på nøglekortet for at kunne gennemføre sin kriminelle handling.

*Brug altid din sunde fornuft, og tænk, før du klikker!

Kilde: Nets

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu