ANNONCE

Thomas Eje frontfigur i bilreklame

25. oktober 2011 09:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Thomas Eje frontfigur i bilreklame
Billede mangler

Thomas Eje har sagt ja til at blive frontfigur i en storstilet kampagne for Als Motors nye leasingprodukt.
Entertainer Thomas Eje, der selv er bidt af biler, var ikke sen til at sige ja til at blive frontfigur for Als Motors nye koncept, der som det første af sin art i Danmark, tilbyder leasing, forsikring og ejerafgift i én og samme pakke. Det nye leasingkoncept indebærer, at mange flere får mulighed for at lease, også de helt unge bilister.
Det nye koncept fra Als Motor vil blive promoveret i en 14 måneder lang kampagne, der spiller på alle medier, og hvor Thomas Eje bliver den underholdende frontfigur.
Hans Jørgen Skovby Jørgensen, der er direktør for Als Motor, fik ideen til at bruge Thomas Eje, da han i forsommeren hørte, at Linie 3 efter otte års pause havde ”genfundet” hinanden.
– Jeg ved, at Thomas Eje er vild med biler, så jeg kontaktede ham, og han var heldigvis med på idéen med det samme, fortæller Hans Jørgen Skovby Jørgensen.
Reklamebureauet Adformation fra Haderslev fik til opgave at udtænke kampagneplanen.
– Det har været fantastisk sjovt at arbejde sammen med Als Motor og Thomas Eje, og vi besluttede hurtigt, at der var materiale nok til en hel føljeton, siger Tom Richter Hansen fra Adformation.
Underholdende kampagne
Kampagnen tager udgangspunkt i den oprindelige snak mellem Thomas Eje og Hans Jørgen Skovby Jørgensen og begynder med, at Thomas er blevet væk, men han er i virkeligheden ikke helt væk: Han har bare låst sig inde i sit kreative værksted, hvorfra han sender videomails til Hans Jørgen med idéer til hvordan han synes, Hans Jørgen skal sælge budskabet om det nye leasingkoncept.
Som Danmark snart vil opdage, kan alting ske i Thomas Ejes kreative værksted, og vi kommer til at stifte bekendtskab med karaktererne; ”Lise-bilen”, ”18-års valg-rat”, ”Fair Leasing” og en masse andre personligheder og udtryk opfundet i værkstedet.
Ny type privatleasing
Als Motors 14 måneder lange mediekampagne skal informere om deres nye type privatleasing, der til forskel fra almindelige leasingaftaler er inklusive forsikring og ejerafgift.
– Indtil nu har det været sådan, at du ved siden af en leasingkontrakt skal tegne en forsikring. Det har også været sådan, at prisen på forsikringen er forskellig, afhængig af hvem du er. Det synes vi er forkert, fortæller direktør Hans Jørgen Skovby Jørgensen.
Derfor lancerer Als Motor den første leasing-type i Danmark, hvor forsikring og ejerafgift er inkluderet i prisen, og prisen er den samme, uanset hvor lang tid du har haft kørekort. Selv for elitebilister er denne nye type leasing attraktiv, garanterer Hans Jørgen Skovby Jørgensen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu