Thomas Helmig udnyttet i svindelnummer

14. februar 2019 17:39 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Svindlere sælger billetter til en opdigtet koncert.

Det er efterhånden ikke unormalt, at der bliver forsøgt på alskens svindelnumre, men nu er nationalklenodiet Thomas Helmig den seneste i rækken, som oplever, at hans navn bliver udnyttet.

Denne gang drejer det sig om billetportalen Viagogo, som har solgt billetter til en koncert, der ikke eksisterer. Fordi Thomas Helmig har slet ikke planlagt nogle koncerter for år 2019.

– Vi er blevet gjort opmærksom på at svindlerne på Viagogo sælger billetter til en koncert der IKKE EKSISTERER, skriver Thomas Helmig på sin officielle Facebook-side.

Men alligevel reklamerer hjemmesiden Viagogo.co.uk med, at de har udsolgt en koncert med Thomas Helmig, der skulle foregå i Sparekassen Fyn Arena i Odense.

Mærkelige oplysninger

Viagogo annoncerer med, at Sparekassen Fyn Arena er et småt sted, der er intimt og eksklusivt. Men laver man en kort søgning på Sparekassen Fyn Arenas hjemmeside, så kan man se, at multiarenaen har plads til op mod 5.300 gæster på tribunerne.

Hos Viagogo reklamerer de med, at der kun er plads til 550 mennesker. Koncerten skulle foregå den 8. marts 2019 klokken 20.00, hvis man kigger på Viagogos hjemmeside. Men denne koncert er altså falsk.

Kigger man videre på Sparekassen Fyn Arenas hjemmeside, så fremgår koncerten heller ikke.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu