Thorbjørn Olesen gik fornem runde ved US Masters

13. april 2013 21:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Thorbjørn Olesen gik fornem runde ved US Masters
Billede mangler

Lørdagens scorekort bød blandt andet på en eagle, seks birdier og fire bogeyer. Samlet set gik Thorbjørn Olesen 3. runde af US Masters i fire under par og rykkede derfor frem i placeringerne.

Desværre lider danskeren under torsdagens dårlige åbningsrunde, der modsat dagens 68 slag var på hele 78 af slagsen. Samlet set er han nu i par og placeret som nummer 28.

Turneringen føres i skrivende stund af australske Marc Leishman, der har en samlet score på seks under par. Dog har hverken spillere som Thomas Bjørn,Tiger Woods eller Rory McIlroy færdigspillet deres 3. runde endnu.

– Jeg spillede rigtig godt igen i dag, og denne gang faldt der en del putts i, ligesom jeg fik den eagle på 13. Jeg havde to dårlige drives (på 11. og 12., red)  og et irriterende treputt på 16., men man er så presset på denne bane. Noget vil det altid ske, siger Thorbjørn Olesen til golfonline.dk.

Lørdag på den prestigefyldte bane i Georgia, USA, gik han sammen med det unge kinesiske fænomen, den kun 14-årige Tianlang Guan. Du kan se billeder fra dagen oppe i toppen af artiklen.

Søndag spilles sidste runde om den eftertragtede grønne jakke.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu