ANNONCE

Thorning afviser homorygte om sin mand

25. august 2012 11:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Thorning afviser homorygte om sin mand
Billede mangler

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) tager nu det helt usædvanlige skridt at dementere rygter om, at hendes mand, Stephen Kinnock er homoseksuel.
– Det er ikke sandt. Og det bliver aldrig sandt, siger statsministeren i et interview med Politiken lørdag.
Rygterne om Kinnocks seksuelle orientering dukkede op i forbindelse med behandlingen af Helle Thorning-Schmidts og Stephen Kinnocks skattesag tilbage i 2010. Den gang måtte parret offentligt dementere, at de skulle skilles.
Nu viser det sig, at parrets egen revisor i skattesagen, Frode Holm, ifølge Skat København er ophavsmand til rygtet om Kinnock.
Helle Thorning-Schmidt fik fra formanden for den skattesagskommission, som begynder sine afhøringer på tirsdag, for en uge siden et brev med oplysninger om et bilag med gengivelse af udtalelser fra Frode Holm på et møde om skattesagen.
Teksten er udformet af skattedirektør Lisbeth Rasmussen i Skat København 26. august 2010, og i teksten står:
“Efter længere tids drøftelser fortæller Frode Holm, at SK (Stephen Kinnock, red.) er biseksuel/homoseksuel”.
Helle Thorning-Schmidt afviser over for Politiken, at hendes at din mand er biseksuel eller homoseksuel.
– For det første synes jeg ikke, det er et spørgsmål, man skal svare på. Men nej, det er han ikke, siger hun og fortsætter:
– Jeg skal være ærlig at sige, at det var rigtig svært for familien, måske særligt for børnene at blive mødt med den slags rygter. Derfor har vi brug for som familie at sige, at selv om man gentager en påstand tilstrækkelig mange gange, så bliver den ikke nødvendigvis sand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu