Thorning forsvarer spindoktor med næp og klør

20. marts 2012 14:09 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Thorning forsvarer spindoktor med næp og klør
Billede mangler

“Hvis i har et problem, så tag det med mig”.
På sit ugentlige møde med pressen stillede Helle Thorning-Schmidt (S) sig mellem medierne og sin spindoktor Noa Reddington.
“Jeg vil anbefale alle, som har et udestående med nogle af dem, som jeg har ansat, om at tage det med mig, og kritisere mig, hvis det er det. Jeg vil gerne stå på mål, rigtig længe endda, for alle de mennesker, som jeg har ansat,” siger Helle Thorning-Schmidt (S).
Der blev i søndagens Berlingske langet ud efter Noa Reddington, hvor unavngivne medlemmer af Socialdemokratiet kritiserer hans svigtende rådgivning for at være en medvirkende årsag til at regeringen oplever en tillidskrise.
Et eksempel på kritikken var pressemødet dagen før, at betalingsringen måtte lade livet. Her gentog Thorning-Schmidt igen og igen og igen samme tomme sætning: “Der kommer en god løsning i morgen”.
Men Helle Thorning-Schmidt forsvarer i dag sin særlige rådgiver.
“Hvis man er utilfreds med den måde, jeg fører pressemøder på, eller andet jeg gør, så synes jeg, man skal rette kritikken mod mig, for det er mig, der har ansvaret, og mig der tager beslutningerne om, hvordan vi kører pressemøderne,” siger hun.
40-årige Noa Reddingston har været Helle Thornings særlige rådgiver siden januar 2008.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu