Thorning går ikke op i sin egen popularitet

19. marts 2013 16:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Thorning går ikke op i sin egen popularitet
Statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) ønsker ikke at kommentere på de dårlige meningsmålinger, Socialdemokraterne igennem den seneste tid har døjet med.

 

»Jeg vil ikke bruge mit pressemøde eller nogle andre tidspunkter på at kommentere målingerne. Jeg vil blot sige, at min opgave er at få Danmark trygt og sikkert gennem en svær økonomisk tid. Det kræver nogle vanskelige beslutninger,« sagde Helle Thorning-Schmidt på sit tirsdagspressemøde.

I flere målinger har Socialdemokraterne været helt nede på omkring 17 procent af stemmerne, hvilket betyder, at partiet er på størrelse med Dansk Folkeparti, men det får ikke Helle Thorning-Schmidt til at ryste på hånden.

»Jeg ville være en dårlig statsminister, hvis det eneste, jeg gik op i, var min egen popularitet og Socialdemokraternes popularitet,« siger hun.

»Jeg er statsminister, fordi jeg vil være med til at forandre Danmark og være med til at træffe de beslutninger, der skal få Danmark gennem krisen.«

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu