ANNONCE

Thorning opfordrer til kritik af regeringen

10. januar 2012 12:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Thorning opfordrer til kritik af regeringen
Billede mangler

Nu er hvedebrødsdagene overstået for regeringen, og pressen skal til at skrue bissen på.
Sådan lød åbningskommentaren fra statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) på det ugentlige pressemøde i spejlsalen på Christiansborg.
“Nu har vi haft 100 dages honeymoon, og nu skal I til at være kritiske over for regeringen,” sagde statsministeren med et glimt i øjet til den politiske presse.
Helle Thorning-Schmidt har siddet med roret til Danmark i 100 dage. Nu lægger statsministeren selv op til for alvor at stramme skruen. Regeringen har planer om flere reformer i 2012.
“Vi trådte til i en krisetid, og vi vil bringe Danmark sikkert gennem krisen og vil komme ud bedre og klogere. Det kræver, at vi ser fordomsfrit på alle dele af velfærdssamfundet,” lød det fra Helle Thorning-Schmidt med henvisning til en debat om børnecheck og folkepension til rige danskere.
Ifølge statsministeren vil 2012 blive præget af krisen, og vi kommer ikke fri i år.
“Men vi kan tage vigtige beslutninger, som får os videre. Det glæder vi os meget til at komme i gang med,” sagde statsministeren, som mener, at vi aldrig bliver færdige med reformer.
“Vi kommer hele tiden til at spørge, hvordan vi kan gøre det bedre. Reformarbejde vil fortsætte i uendelig tid,” forklarer Helle Thorning-Schmidt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu