Officielt: Han skal træne U21-landsholdet

21. februar 2013 10:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Officielt: Han skal træne U21-landsholdet
Billede mangler

Dermed kunne den nuværende Esbjerg-træner Jess Thorup fejre sin 43-års fødselsdag med offentliggørelsen af jobskiftet, som han naturligvis er stolt af.

 

– Jeg blev meget glad for henvendelsen om stillingen som U21-landsholdstræner fra DBU. Der er tale om en stor, fodbold-faglig udfordring, når jeg får ansvaret for arbejdet med den ældste aldersgruppe af talenter herhjemme. Jeg er fuldt ud klar over, at min indsats vil blive vurderet ud fra en række andre parametre udover resultaterne på banen, og det ser jeg frem til, siger Jess Thorup til DBUs hjemmeside.

Mens DBU har fået sat navn på U21-træneren, er det nu Superliga-klubben Esbjergs tur til at gå på jagt efter en ny mand til trænerbænken – men først efter sæsonafslutningen, da Thorup fortsætter i det vestjyske resten af sæsonen.

42-årige Jess Thorup sender da også sine tanker til sin nu tidligere arbejdsplads, selv om han altså stadig er tilknyttet klubben.

– Jeg vil meget gerne takke Esbjerg fB for de muligheder, klubben har givet mig, og for dens positive reaktion på min kommende stilling hos DBU. Jeg har på forhånd et godt indtryk af DBU og mine kommende kolleger fra min træner-uddannelse, og ser meget frem til at indgå i træner-teamet omkring talent-projekterne og i landstræner-gruppen, som jeg bliver en del af. Og jeg har fået alle mine indtryk bekræftet af Morten Wieghorst, som jeg har talt med om stillingen, uddyber han.

Jess Thorup er ansat fra 1. juni og frem til 30. juni 2015.

  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu