ANNONCE

Thulesen Dahl ikke karismatisk nok

15. august 2012 17:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Thulesen Dahl ikke karismatisk nok
Billede mangler

52 procent af danskerne erklærer sig helt eller delvis enig i, at Kristian Thulesen Dahl ikke har Pia Kjærsgaards karisma og gennemslagskraft. Det viser en meningsmåling foretaget af YouGov for metroXpress.
Alligevel er opgaven ikke umulig for Kristian Thulesen Dahl, mener lektor og valgforsker Rune Stubager fra Aarhus Universitet, som har forsket i, hvorfor vælgerne stemmer som de gør.
“Formandsskiftet er en udfordring for Dansk Folkeparti, men så længe de ikke laver om på politikken, er de stadig det bedste bud for de vælgergrupper, de har fat på. Dansk Folkeparti vil for eksempel stadig være det mest indvandrerkritiske parti i Folketinget, og de fleste vælgere stemmer efter politikken – ikke personen,” forklarer Rune Stubager til metroxpress.dk
Også politisk redaktør på Fyens Stiftstidende og forfatter til biografien ‘Pia K. – årene ved magten’, Elisabeth Svane siger, at Thulesen Dahl skal vise noget mere af sig selv.
“Han er for eksempel helt vild med fodbold og har spillet i et rockband – og lur mig, om ikke Dansk Folkeparti med vanlig sans for kommunikation ved, hvordan de skal få det frem,”siger hun til metroxpress.dk
Kilde: Metroexpress

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu