Tidligere OL-helts datter død i frygtelig ulykke: -Hendes ånd vil aldrig blive glemt

12. juni 2018 08:49 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den tidligere OL-deltager Bode Millers datter er druknet i en svømmepøl søndag, lokal tid.

Tidligere OL-helts datter død i frygtelig ulykke: -Hendes ånd vil aldrig blive glemt
OL-stjernen Bode Millers 19 måneder gamle datter er død i en tragisk ulykke. Arkivfoto: Scanpix

Vi er fuldkommen knuste. Vores lille pige, Emmy, døde i går“.

Således starter et Instagram-opslag mandag lokal tid, som er skrevet af den tidligere OL-helt Bode Miller og hans kone Morgan. Årsagen er en stor tragedie, der endte med at parrets knap to-årige datter Emeline druknede i en svømmepøl.

Amerikanske medier skriver, at dødsfaldet desuden er bekræftet ved Orange County Retsmedicinske afdeling. Her fra lyder meldingen, at barnet druknede i svømmepølen, hvor efter der blev udøvet førstehjælp. Emeline blev erklæret død på et nærliggende hospital.

Ifølge TMZ besøgte Miller-parret en nabo i det californiske område, da den lille pige – på uklar måde – pludselig faldt i poolen. Emmy, som hun bliver kaldt, er Bode Millers fjerde barn.

Skal føde om lidt

Tragedien rammer sportsparret få måneder inden en planlagt fødsel af et femte barn. I april afslørede det nemlig, at Morgan er gravid for tredje gang og skal føde til oktober. 40-årige Bode og Morgan, 31 år, er i forvejen forældre til 3-årige Nash Skan, mens Miller er far til to børn fra et tidligere forhold. Samuel på fem og Neesyn på 10.

Mandag kunne familien altså afsløre, at Emeline var død. På Instagram skriver parret desuden ganske rørende: “Aldrig nogensinde forestillede vi os, at vi ville opleve en smerte som denne. Hendes kærlighed, hendes lys, hendes ånd vil aldrig blive glemt. Vores lille pige elskede livet og levede det til det fulde hver dag“, fremgår det.

Miller er især kendt som en potent OL-deltager og medaljevinder i skiløb. Han har i alt vundet seks OL-medaljer (en guld, tre sølv, to bronze). Dertil kommer et hav af VM-sejre.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu