Tidligere topdommer: CL-lodtrækningen var aftalt spil

22. marts 2013 11:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tidligere topdommer: CL-lodtrækningen var aftalt spil
Billede mangler

De fleste har på forhånd udnævnt de tre største favoritter til at tage pokalen med de store øre i denne sæson. Real Madrid, Barcelona og Bayern München. Som altid var der derfor stor spænding, omkring lodtrækningen sidste fredag – ville favoritterne undgå hinanden?  Det gjorde de som bekendt. Både Barcelona og Real Madrid trak ‘overkommelige’ opgaver op af bowlen, i form af henholdsvis PSG og Galatasaray. Det har fået den tyrkiske tv-vært og fodboldekspert Ahmet Cakar til at reagere. Han tror nemlig ikke på, at det gik for sig på lovlig vis.

 

– UEFA har manipuleret med lodtrækningen for både Champions League og Europa League, udtalte den tidligere dommer i et tyrkisk tv-studie.

Og Cakar har også ulejliget sig med at fremføre en teori for om udførslen af snyderiet. Ifølge ham var Steve McManaman og Patrick Kluivert, som stod for lodtrækningen, blevet udstyret med små metalgenstande der reagerede på kuglerne med holdnavnene i.

Der har tidligere været konspirationsteorier i forbindelse med CL-lodtrækningen da lodtrækningen til gruppestadiet gav præcis samme resultat som prøvelodtrækningen havde gjort, ligesom 1/8-finalerne var blevet forudset på forhånd.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu