ANNONCE

Tidlighere forsvarsminister Søren Gade afviser alvorlig kritik

29. december 2011 07:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tidlighere forsvarsminister Søren Gade afviser alvorlig kritik
Billede mangler

Den tidligere forsvarsminister Søren Gade mener, at det er helt ude i hampen, når han kritiseres for at have vildledt Folketinget.
Gade fortæller Dagbladet Holstebro-Struer, at han for længst har svaret på alle spørgsmål i sagen, hvor han anklages for at undlade at oplyse Folketinget om, at irakiske fanger i Irak risikerede mishandling.
“Jeg har svaret på mange §20 spørgsmål i den her sag. Og der er ikke, noget nyt i det her. At man så sender yngste mand og folketingsmedlemmer, der ikke engang sad i folketinget dengang, i byen med trusler om rigsretssag, uden de overhovedet har sat sig ind i sagerne, jamen det får mig altså ikke til at ændre opfattelse,” siger Søren Gade til Dagbladet.
Sagen er ifølge adskillige politikere så betændt, at den kan ende i en rigsretssag, men det gør ikke Søren Gade søvnløs.
“Nu var jeg igennem det samme for et års tid siden. Det fortsætter bare. Derfor ser jeg med sindsro frem til de undersøgelser, der bliver nedsat. Jeg kan se mig selv i spejlet. At der så må gå nogle år med undersøgelser, må jeg jo leve med, selv om det er irriterende,” siger Søren Gade.
Han beklager dog, at han kun har ringe muligheder for at forsvare sig, fordi han føler sig dømt på forhånd.
“I de her sager er jeg allerede sigtet, tiltalt, dømt, hængt og begravet. Substansen er der ingen, der gider at lede efter længere. De mangler bare mit billede. Jeg kunne godt stille mig op på TV og snakke i to dage. Men jeg ville ikke få noget ud af det. Historien er lavet på forhånd,” siger Søren gade til Dagbladet Holstebro-Struer.
Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu