Tiger tæt på sin PGA-titel nummer 75

28. januar 2013 13:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tiger tæt på sin PGA-titel nummer 75
Billede mangler

Golfspilleren Tiger Woods er snublende tæt på sejren i Farmers Insurance Open på PGA Touren.

 

75 sejre på den amerikanske PGA Tour.

Det er, hvad Tiger Woods kan bryste sig af, når han efter alt at dømme står som samlet vinder af PGA-turneringen Farmers Insurance Open i San Diego, USA, mandag lokal tid.

Her fører den amerikanske golfspiller med 11 huller tilbage med seks slag ned til sin nærmeste konkurrent, landsmanden Nick Watney.

– Jeg fik godt gang i mit drive, valgte de rigtige jern og puttede godt, konkluderede Tiger Woods ifølge Reuters, efter han og resten af feltet søndag måtte opgive at færdiggøre den afsluttende runde.

Således skulle turneringen egentlig være overstået i løbet af søndagen lokal tid, men en tæt tåge gjorde det umuligt for spillerne at fortsætte. Og derfor ventes Tiger Woods først mandag at stå den samlede sejr på Torrey Pines-banen, der ligger placeret langs Stillehavet.

Tiger Woods har altid haft det godt med at spille på Torrey Pines, hvor han foreløbig har vundet Farmers Insurance Open seks gange i karrieren.

Derfor ser han heller ingen grund til at ændre strategi før mandagens sidste 11 huller.

– Nej, Jeg skal bare gå ud og spille. Jeg har føringen, og det har hele været planen at udbygge den, og det har jeg også været i stand til ind til videre, sagde Tiger Woods.

Selvom det lykkes den amerikanske golfstjerne at tage sin sejr nummer 75 på PGA Touren, så må han fortsat forlade sig på at være den næstmest vindene i touren historie.

Således vandt den nu afdøde golfspiller Sam Snead 82 af slagsen i sin karriere, der strakte sig fra 1934 til 1987.

Tiger Woods er pt. nummer to på verdensranglisten i golf.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu