ANNONCE

Tiger Woods flyttet til nyt hospital

26. februar 2021 06:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 45-årige golfspiller skal fortsætte sin behandling og pleje på et nyt hospital efter lang operation

Tiger Woods flyttet til nyt hospital
Golflegendens bil var totalsmadret efter soloulykken. (Arkivfoto) Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Golfstjernen Tiger Woods er blevet flyttet til et nyt hospital i forbindelse med sin behandling efter en trafikulykke tirsdag.

Det oplyser Harbor UCLA Medical Center i Los Angeles i en meddelelse torsdag lokal tid.

Woods blev indlagt og opereret på hospitalet efter tirsdagens ulykke. Han er nu blevet flyttet til Cedars-Sinai Medical Center, der ligger cirka 34 kilometer nord for Harbor UCLA.

Ifølge sportsmediet ESPN blev golfspilleren flyttet onsdag aften lokal tid.

Skal fortsat behandles

Golfspilleren er blevet flyttet for at “fortsætte sin ortopædiske behandling og pleje”. Det siger Anish Mahajan, medicinsk direktør på Harbor UCLA.

– Det har været en ære at give ortopædisk behandling til en af vor generations største atleter, tilføjer han i meddelelsen.

Der står ikke noget i meddelelsen om, hvordan Woods’ tilstand ellers er.

Kørte galt

45-årige Woods kørte tirsdag morgen lokal tid alene i en forstad til Los Angeles, da han forulykkede, så hans bil kørte af vejbanen og rullede rundt, før den endte cirka ti meter fra vejen.

Woods var ved bevidsthed, da redningsmandskabet fandt ham, men han havde pådraget sig alvorlige skader. Newsbreak.dk har tidligere fortalt, at Woods blev skåret fri af bilvraget.

Golfspilleren fik tirsdag aften foretaget en omfattende operation på sit højre ben, hvor han blandt andet fik indsat et marvsøm i skinnebenet.

Derudover blev hans højre fod og ankel stabiliseret med en kombination af skruer og nåle.

Tiltales ikke

Sherif i Los Angeles County Alex Villanueva bekræftede onsdag, at Woods ikke vil blive tiltalt for nogen kriminelle forhold i forbindelse med ulykken, da der efter politiets opfattelse er tale om et uheld.

Tiger Woods anses som en af golfhistoriens allerbedste spillere og er en levende legende i sporten.

Han har vundet alle fire majorturneringer mindst tre gange og er på en delt førsteplads på listen over spillere med flest sejre på PGA-touren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu