Tiger Woods til Rory McIlroy: Tænk dig om

2. marts 2013 12:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tiger Woods til Rory McIlroy: Tænk dig om
Billede mangler

Rory McIlroy har det svært på golfbanen for tiden.

 

Han møder fortsat kritik for sit valg af sponsor, efter at han udskiftede sine pålidelige Titleist-køller med Nike.

Siden milliardaftalen med den amerikanske sportsgigant har Rory McIlroy ikke kunnet ramme boldene ordentligt, og fredag førte det til et vredesudbrud i Honda Classic i Florida, som McIlroy er forsvarende mester i.

Nordireren forlod banen efter otte huller på anden runde, hvor han gik i syv over par. På parkeringspladsen udtalte den 23-årige verdensetter, at han havde det dårligt mentalt.

Senere ændrede han forklaring og udsendte en pressemeddelse. Her skrev McIlroy, at det var bøvl med en visdomstand, der fik ham til at trække sig.

Rory McIlroys dårlige 2013 og kontroverser får golflegenden Tiger Woods til at opfordre til betænksomhed.

– Han er nødt til at være mere… Tænke sig mere om, inden han siger eller gør noget. Det kan komme ud af kontrol, specielt når man er på de sociale medier og begynder at tweete og alle de andre ting, der kan gå galt, siger Tiger Woods, der selv har haft masser af ture i mediemøllen, siden han blev afsløret i serie-utroskab med sin svenske (nu eks-)hustru.

– Jeg har været igennem det i lang tid. Men det er også en anderledes tid nu. Det er endnu hurtigere, end da jeg begyndte. Ting er lynhurtigt overalt i verden. Vi arbejdede stadig med faxmaskiner (da Woods kom frem, red.). Det gik langsommere, siger Tiger Woods.

Woods og McIlroy har dog næppe noget personligt udestående. Sammen har de medvirket i højtprofilerede Nike-reklamer, hvor de ser ud til at have det ganske fint med hinanden. Fredag spillede Rory McIlroy banen i Florida bagfra. På 17. hul slog han bolden i vandet, på 16. hul gik han tre over par, og på 11. hul fik han en dobbelt-bogey, hvorefter McIlroy havde fået nok og simpelthen udvandrede.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu