Tilbagekaldelse: Denne chokolade kan gøre dig syg

5. juni 2019 15:13 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Chokoladen er ved en fejl mærket med ingredienslisten for mørk chokolade. Det kan give nogle personer problemer.

Supermarkedskæden Aldi har tilbagekaldt et parti økologisk chokolade – Schweizer Bio-Alpenmilchschokolade.

Chokoladen indeholder mælk, men er ved en fejl blevet mærket med ingredienslisten for mørk chokolade, som ikke indeholder mælk, der er en allergen-ingrediens.

Forbrugere, der lider af allergi eller intolerance overfor mælk, kan derfor blive syge, hvis de spiser chokoladen, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Chokoladen er solgt i Aldi butikker på Sjælland og øerne, og kan leveres tilbage der, hvor den er købt.

Ifølge Kristian Jessen, PR- og kommunikationschef hos Aldi Danmark, er der tale om en menneskelig fejl hos den schweiziske leverandør, Chocolats Halba.

– Vi har bedt om en redegørelse fra leverandøren, der har oplyst, at der er simpelthen er en medarbejder, der er kommet til at bytte rundt på nogle labels, siger han til newsbreak.dk.

Han fortæller også, at det er begrænset hvor mange af chokoladerne, der er blevet solgt men også, at man endnu ikke har oversigt over det  nøjagtige antal.

– For os handler det først og fremmest om ikke at risikere noget som helst. Kundernes sikkerhed er det absolut vigtigste. Derfor har vi kontaktet Fødevarestyrelsen og valgt at tilbagekalde chokoladen, forklarer Kristian Jessen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu