Tilbagetog: Løkke betaler også rygekabine tilbage

6. marts 2012 17:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tilbagetog: Løkke betaler også rygekabine tilbage
Billede mangler

154.000 kroner er bogstaveligt talt gået op i røg.
 
Det har Venstres formand Lars Løkke Rasmussen (V) måtte sande, efter en aktindsigt i dag har vist at en rygekabine opført på hans kontor har kostet over 150.000 kroner. Han har nu valgt at betale pengene tilbage.
 
 
“På baggrund af en aktindsigtsbegæring fremgår det nu, at den valgte løsning har været endog meget dyr. Også dyrere end jeg forestillede mig, og personligt finder rimeligt. Det vil helt sikkert skabe en voldsom debat,” skriver Løkke på sin Facebook-profil og fortsætter:
“Derfor sørger jeg nu for, at Statsministeriet bliver godtgjort de omkostninger, ministeriet har haft,” skiver Lars Løkke Rasmussen.
 
Lars Løkke valgte i sin tid at leje kabinen i knap to og et halvt år, og det er blandt andet grunden til, at den samlede pris løb op i godt 154.000 kroner inklusiv moms. Nu rækker eks-statsministeren ned i lommen, og håber dermed, at sagen er slut.
 
“Og så var det måske en god idé – én gang for alle – at få lavet et sæt retningslinjer for indretning af ministrenes kontorer, så den politiske debat kan handle om andet end rygekabiner og hæve-/sænkeborde,” skriver Lars Løkke Rasmussen.
 
Både Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne har i dag forlangt, at Lars Løkke Rasmussen skulle betale de mange skattekroner tilbage. Blandt andet med henvisning til, at Fødevarerminister Mette Gjerskov efter massivt pres også valgte at betale 34.000 kroner tilbage for en rygekabine.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu