ANNONCE

Tiltalt: Dræbte mand og skød flere gange på liget

4. marts 2021 10:05 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

To mænd er tiltalt i sagen

Tiltalt: Dræbte mand og skød flere gange på liget
To mænd er tiltalt for drabet på Eddie Karl-Johan Christensen. Her ses politiets arbejde på sagen, da Eddie Karl-Johan Christensen var efterlyst. Foto: Rasmus Skaftved.

To mænd er tiltalt for drabet på 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen. De er også tiltalt for at have behandlet hans lig usømmeligt ved at have skudt på liget flere gange og efterfølgende lagt ham på et brændende bål. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Eddie blev efterlyst i maj 2020. Hans familie var bekymrede for ham, da han ikke var dukket op til en aftale.

Politiet valgte relativt hurtigt at efterforske sagen som et drab, og få dage efter, at Eddie blev efterlyst, blev tre personer anholdt og sigtet i sagen.

De tiltalte

De to tiltalte mænd er henholdsvis 53 og 45 år gamle. Politiet formoder, at Eddie blev dræbt på et tidspunkt mellem den 9. og den 11. maj 2020. Eddie blev efterlyst af politiet den 12. maj.

“De to mænd tiltales således efter straffelovens § 237 om manddrab og straffelovens § 139, stk. 1 om usømmelig behandling af lig. Desuden tiltales den 53-årige for overtrædelse af straffelovens § 291, stk. 1 om hærværk, fordi det er anklagemyndighedens opfattelse, at han d. 10. maj 2020 skød og dræbte offerets hund, hvorpå den blev begravet,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Fra den 15. maj 2020 til den 11. september 2020 var en 47-årig britisk kvinde varetægtsfængslet i sagen, men efterforskningen af hendes rolle i sagen er siden blevet droppet.

”Det har været en kompliceret sag at efterforske, og derfor har det taget særligt lang tid at få afdækket blandt andet kvindens rollen i forløbet, og efterforskningen har ikke tilvejebragt noget bevis for, at hun har haft en rolle i forbindelse med drabet. Derfor er der sket påtaleopgivelse,” siger Kim Kristensen, specialanklager, Anklagemyndigheden, Nordjyllands Politi, i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu