ANNONCE

Tiltalt for drab og partering: Blodigt værktøj fundet

25. juni 2019 12:24 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk og Ritzau Info

Efter at sagen om den 28-årige mand, der dræbte og parterede en 40-årige kvinde, er kommet for retten, er nye grufulde beviser fremlagt.

I november 2018 blev en 28-årig mand sigtet for at have dræbt og dernæst parteret en 40-årige kvinde i Hadsund efter de tilfældigt mødtes på en bytur. Nu er sagen kommet for retten, og her kan anklagemyndigheden fremlægge uhyggelige beviser.

Politiet har fundet værktøj, der var smurt ind i blod. Det skriver Ekstra Bladet.

Dræbt i garagen

Anklagemyndigheden mener, at den 28-årige mand har dræbt den 40-årige kvinde i sin garage, som også er der, politiet har fundet det blodige værktøj.

Politiet fandt to hobbyknive, en køkkenkniv, en nedstryger og to fukssvanse, som var fulde af blod. DNA-analyser bekræfter, at det med størst mulig sandsynlighed er den 40-årige kvindes blod.

Liget af den 40-årige kvinde blev fundet i en sæk, der var placeret bagerst i garagen på tiltaltes bopæl på Nørregade i Hadsund.

Husker intet

Det blodige værktøj er formentlig blevet brugt til at dræbe og efterfølgende partere kvinden. Den 40-årige kvinde blev stukket ti gange i hovedet og halsen, hvorefter hun forblødte til døde.

Tiltale fortæller i retten, at han ikke selv husker, hvad der er sket, fordi han havde drukket og taget stesolid. Men han erkender, at værktøjet er hans.

Bad kæresten om hjælp

Den 28-årige mand, der er tiltalt for at have dræbt og delvist parteret en kvinde i Hadsund, ringede til sin kæreste den pågældende nat.

Det forklarer hun, da hun tirsdag afgiver forklaring i sagen ved Retten i Aalborg.

– Han siger, han har gjort noget forfærdeligt. Og at jeg skal komme ud i garagen, hvis jeg vil se det, fortæller hun.

Kvinden går derefter ud i garagen, hvor hun ifølge sin forklaring ser kæresten indsmurt i blod.

– Han siger til mig, at han har slået en kvinde ihjel. Det var fordi, hun ikke skulle sladre om, at han havde voldtaget hende, refererer kvinden den tiltalte for at have sagt.

Planen var, at han ville skaffe sig af med ligdelene ved at køre dem på lossepladsen, siger kvinden.

Hun beskriver manden som værende fattet og rolig i situationen.

– Han virkede helt normal, hvilket var helt uforståeligt for mig, siger hun.

Ekskæresten siger i retten, at den tiltalte bad hende hjælpe med at skære liget i stykker. Men hun ville ikke have noget med det at gøre.

– Jeg ser alt blodet og tænker, at jeg skal væk herfra, siger kvinden.

Mødte Støjberg

Den meget omtalte drabssag fik endnu mere medieomtale, fordi den tiltalte samme aften havde mødt Inger Støjberg, der var i byen samme sted som den 28-årige mand.

Hun har da også afgivet sin forklaring i sagen, efter politiet havde delte et signalement af den formodede gerningsmand.

Den 28-årige er tiltalt for manddrab og usømmelig omgang med lig. Der fældes dom i sagen torsdag 4. juli. Tiltalte nægter sig skyldig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu