Tine Baun avancerer i karrierens sidste All England

7. marts 2013 22:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tine Baun avancerer i karrierens sidste All England
Billede mangler

33-årigeTine Baun slog kineseren Han Li med 21-13, 22-20 i den prestigefyldte All England-turnering, som hun vandt i 2008 og 2010.

Det er karrierens sidste turnering for Tine Baun, der bagud 16-19 i andet sæt vandt fire bolde i træk, missede en matchbold, og servede derefter sejren hjem til slutstillingen 22-20.

Det føltes lidt som at vinde en finale. Og at have nået kvartfinalen og slået en så god spiller som Li Han er en forløsning, og det er da også meget fedt at få mindst en times tid mere derinde på banen,” sagde Tine Baun til badminton.dk efter sejren.

Danskeren møder useedede Lindaweni Fanetri fra Indonesien i sin kvartfinale.

På herresiden var der både succes og skuffelse.

Jan Ø. Jørgensen vandt en nem sejr over Sony Dwi Kuncoro, da indoneresen trak sig ved stillingen 11-7 i første sæt. Kuncoro pådrog sig en skade, og det blev én af karrierens letteste sejre for Jan Ø. Jørgensen i det, der ellers var spået en svær ottendedelsfinale mod den tidligere OL-sølvvinder.

– Det sker aldrig for mig, at min modstander trækker sig. Det er med lidt blandede følelser. Man vil gerne gøre sig fortjent til at komme i kvartfinalen, men omvendt så tager man alt det med, som man kan, for det kræver meget at komme langt i sådan en turnering her, udtalte han til badminton.dk.

Mere malurt i bægeret var der hos herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen, der efter hele 69 minutter måtte se sig slået mod kineserne Liu Xiaolong og Qiu Zihan.

Den danske duo kom for alvor på danskernes læber under OL i London, hvor Boe og Mogensen vandt en flot sølvmedalje. I 2011 vandt de All Englands herredoubleturnering, men det bliver der intet af i år.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu