Tine Baun: Helt fantastisk med semifinale

8. marts 2013 22:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tine Baun: Helt fantastisk med semifinale
Billede mangler

Tine Baun til er videre til All Englands semifinale i det, der er godt på vej til at blive en perfekt karriereafslutning.

33-årige Tine Baun udklasserede fredag aften indonesiske Lindaweni Fanetri med 21-7, 21-13 med fremragende spil på blot 29 minutter i kvartfinalen.

– Det er helt fantastisk at stå her i semifinalen i min allersidste turnering. Jeg går bare og har det rigtig dejligt. Jeg vidste godt, det kunne lade sig gøre at komme langt, men jeg må indrømme, at jeg havde været tilfreds med mindre. Alt er bonus herfra, sagde Tine Baun efter kampen til sporten.dk.

Den tidligere verdensetter har vundet den prestigefyldte All England-turnering to gange – i 2008 og 2010 – og lægger ikke skjul på, at hun befinder sig rigtig godt i hallen i Birmingham.

– Det er min favoritturnering. Det er også i All England, at jeg har leveret mit allerbedste spil igennem min karriere. Jeg er gået ind til mine tre sidste kampe vel vidende, at hver af dem kunne være min sidste, og jeg er afslappet og nyder det, sagde Tine Baun.

Men trods storspillet fortryder Tine Baun ikke, at hun i stedet for at erobre badmintontitler allerede har kastet sig over skolebøgerne for at studere ernæring og sundhed.

– Det bliver svært, når den sidste bold er slået, men stoltheden over det, jeg har opnået, gør, at jeg er fuldstændig afklaret med at stoppe.

Hun vil dog ikke love, at hun henter hverken guld, sølv eller bronze i All England-turneringen.

– Jeg lader mig ikke rive med. Jeg vil meget gerne bare fokusere på én kamp ad gangen. Jeg ved heller ikke, hvem jeg skal møde endnu, sagde Tine Baun, der er syvendeseedeet i turneringen.

Modstanderen i semifinalen bliver enten femteseedede Sung Ji Hyun fra Sydkorea eller japanske Eriko Hirose, der er useedet.

Semifinalerne spilles lørdag og begynder ved middagstid.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu