ANNONCE

Tinka-stjerne kan genkende sig selv i nissepigen

14. december 2019 20:32 | Af: Ritzau Fokus

16-årige Josephine Chavarria Højbjerg kan genkende meget af sig selv i Tinka.

Da Josephine Chavarria Højbjerg som 14-årig tonede frem på skærmen som Tinka i Tinkas Juleeventyr, troede hun, at “det var once in a lifetime”.

Men i år kan den unge skuespillerinde igen ses som Tinka aften efter aften i december i efterfølgeren Tinka og Kongespillet.

Artiklen fortsætter efter videoen

En overraskelse

– Hvis man er med i en tv-serie, og det går godt, så er der en chance for, at man kan få lov til at lave en sæson mere, men det er lidt noget andet med julekalendere. Derfor tænkte jeg slet ikke, at det var en mulighed, fortæller den unge skuespillerinde.

– Det var en overraskelse, da de spurgte, om jeg ville spille Tinka igen, for jeg havde ikke skænket det en tanke, at der kunne komme en efterfølger, heller ikke selv om folk var rigtig glade for den. Men jeg sagde ja lige med det samme, fortæller Josephine Chavarria Højbjerg.

Et helt særligt bånd

Hun er glad for at få chancen for at portrættere Tinka endnu en gang, for hun føler, at hun har et helt særligt bånd til rollen.

– Jeg har et specielt forhold til Tinka. Det er måske, fordi det er så lang en produktion. Det er jo et helt år, vi arbejder på den, når man tæller pressearbejde og alt sådan noget med. Og så tror jeg også, det er, fordi rollen som hende ligger mig så nær, forklarer Josephine Chavarria Højbjerg.

Minder om Tinka

Hun synes nemlig, at hun og Tinka minder meget om hinanden.

– Jeg kan genkende meget af mig selv i Tinka. Tinka vil virkelig tingene. Det er tydeligt, at hun er ret stærk og også viljestærk. Hun kæmper virkelig og er blevet mere modig, siger skuespillerinden.

Begge to vokset

Ligesom Tinka er hun også selv vokset, siden hun sidst indtog rollen.

– Vi har fulgtes lidt ad på den måde. Vi går begge efter det, vi gerne vil og vil kæmpe for at opnå det. Jeg har altid været ret stædig, når der er noget, jeg gerne vil. Så giver jeg ikke op. Sådan har jeg det for eksempel med skuespillet, siger hun.

Tinka og Kongespillet sendes på TV2 klokken 20.00.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu