ANNONCE

Tirsdag blev 200 kroner til en million

27. januar 2021 17:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

-Usædvanligt, siger direktør

Tirsdag blev 200 kroner til en million
Den vanvittige odds-kupon udløste en million. Foto: Danske Spil

En oddser har sandsynligvis fulgt særdeles godt med i Arsenals opgør mod Southampton, der blev spillet på den engelske sydkyst tirsdag aften. Med seks udfald allerede i banken, skulle London-klubben blot vinde på udebanen.

Med tre mål mod Southamptons ene blev det en realitet, og spilleren kunne således se sine 200 kroner i indskud blive forvandlet til mere end en million kroner i udbetaling. En imponerende bedrift, mener Danske Spil.

– Det er sjældent, at vi ser gevinster i millionklassen på sådan et indskud. Desuden har kunden demonstreret en vanvittig god indsigt i både klubber og spilleres formkurver. Det er virkelig imponerende, siger direktør i Danske Licens Spil Niels Erik Folmann i en pressemeddelelse.

Vedkommende havde spillet sin millionkupon hos 7-Eleven på Shell-tanken i Albertslund nogle dage forinden for et indskud på 200 kroner. Udbetalingen blev ifølge Danske Spil til 1.137.782 kroner.

Der blev taget nogle chancer undervejs på kuponen. Blandt andet havde oddseren spillet på, at Manchester Uniteds Marcus Rashford både skulle score og lave oplæg i FA Cup-kampen mod Uniteds ærkerivaler Liverpool.

Fakta

Sådan gik den hjem

Først havde kunden nemlig spillet på, at Manchester United-stjernen Marcus Rashford både skulle score og lave oplæg i FA Cup-kampen mod Uniteds ærkerivaler Liverpool. Allerede efter 48 minutter kunne Rashford tikke de to bokse, og Oddset-spilleren kunne sætte flueben ved kuponens første væddemål, som til odds 20,00 ellers var vurderet til at være kuponens mest usandsynlige udfald.

Samme aften skulle Everton vinde med mere end ét mål mod Championship-holdet Sheffield Wednesday. Igen – ingen problemer for hverken Everton eller Oddset-spilleren, da Everton levede op til favoritværdigheden med en 3-0-sejr. I henholdsvis Tyskland og Frankrig vandt Hoffenheim og Lyon begge sikre sejr, og så manglede blot ét af søndagens fem væddemål at gå hjem.

Til gengæld var det også kuponens næstmest usandsynlige bet: Joao Felix fra Atletico skulle både lave mål og assist mod Daniel Wass’ kriseramte Valencia-hold. Et væddemål til odds 15,00. Men heller ikke her fejlede Oddset-spilleren. Han havde luret, at den lille portugiser har haft en rigtig god sæson, og Felix fortsatte da også den fine form i denne kamp med både mål og assist.

Ved udgangen af søndag var fem ud af syv væddemål altså hjemme. Dermed manglede kun et væddemål mandag samt et om tirsdagen.

Spanien slog mandag Ungarn i VM i håndbold, og da Arsenal slog Southampton tirsdag aften, var succesen en realitet. 200 kroner var blevet til 1,1 millioner kroner.

Kilde: Danske Spil

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu