ANNONCE

Tivoli klar med uhyggelig efterårsferie

16. oktober 2011 13:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tivoli klar med uhyggelig efterårsferie
Billede mangler

15.000 græskar, utællelige mængder af edderkopper og cyklende fugleskræmsler indhyllet i spindelvæv er nogle af ingredienserne i Tivoli, der fortredje år i træk holder Halloween i skolernes efterårsferie.
 
Halloween i Tivoli ville ikke være det samme uden boderne, der oser af liv og handel. Anderledes  dufte, opfindsomhed og efterårsstemning præger i år de 43 boder, som er flyttet ind i Tivoli i skolernes efterårsferie
 Annonce: Sig din mening om alverdens emner – Deltag her
 
De efterårsdekorerede boder frister med alt fra varme græskarboller, ansigtsmaling, klæd-ud-tøj til gensyn med den nye flødebollefabrik.
 
Det sker alt sammen frem til den 23. oktober i Tivoli i forbindelse med efterårsferien.
 Flødebollemager
Blandt boderne finder man Spangsberg Flødebollefabrik, hvor der laves Danmarks første Halloween flødebolle med smag af hyggelig uhygge samt blodrøde boller med hindbærsmag. Manden bag flødebollerne er den tidligere bolsjekonge og ejer af BonBon-Land Michael Spangsberg.
 Et udstillingsvindue
Boderne er pyntet med årstidens blomster på tagene, hvis de da ikke er fyldt til bristepunktet med græskar. De bugner af heksemasker, heksenæser og andre effekter der får gæsterne i Halloween stemning. Der er også boder med kunsthåndværk, hatte, ponchoer og i Troldekugler-boden kan man selv designe smykker med Halloween motiver.
 Annonce: Aldrig har det være nemmere at låne 25.000 kr. – Se mere her
 
Specialkøbmanden fremviser landets største udvalg af kagepynt. Der er også økologiske minipizzaer og duftende bornholmske karameller, der er langtidskogt over åben kobbergryde. Rigtig mange af de driftige handelsfolk bruger Tivoli som platform for at slå et slag for deres egns delikatesser mm.   
     Fakta om Halloween i Tivoli
Når Tivoli for sjette år i træk d. 14. oktober åbner portene for Halloween, bliver det med en ny interaktiv Diamant Detektor i forlystelsen Minen, premiere på Heksemusical, over 40 boder og en Have iklædt et overflod af græskar i alle størrelser. Det bliver til 10 eksklusive dage med efterårsparader, hekseshows og kørende forlystelser.
 
Haven bliver til efterårsferien pyntet med over 15.000 græskar, utællelige mængder af edderkopper og cyklende fugleskræmsler indhyllet i spindelvæv. Den store forlystelses nyhed er, at bådene i forlystelsen Minen har fået tilført et nyt interaktivt spil. Når passagerne går om bord, skal de bruge en ny ”Diamant Detektor” til at ramme 96 lysende diamanter
 
I 2009 lagde 294.000 gæster vejen forbi Halloween i Tivoli, der på få år har etableret sig som en københavnerbegivenhed i dag- såvel som aftentimerne.   
 Annonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu