Tjek din skinke: Der er fundet salmonella

23. februar 2016 18:13 | Af: Matias Mortensen

Der er fundet salmonella i et parti skinkeculotte.

Hvis du har planlagt en lækker skinkeculotte som dit aftensmåltid, skal du nok lige tjekke pakken, før du går i gang med at lave mad.

Der er nemlig fundet salmonellabakterier i et parti skinkeculotte med ramsløg og tomat af mærket Vilstrupgård, oplyser Fødevarestyrelsen. Det er virksomheden Tican Fresh Meat A/S, der har produceret kødet. Produktet er blevet solgt i Lidl-forretninger over hele landet.

Hvis man spiser kødet, uden det er helt gennemstegt, eller hvis det rå kød kommer i kontakt med anden mad, kan man risikere at få en salmonellainfektion, der kan give både diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at man smider kødet ud eller afleverer det tilbage, hvor man har købt det.

Helt specifikt drejer det sig om produkter med følgende mærkning:

Vilstrupgård Skinkeculotte med ramsløg og tomat, tilsat 5% lage (se billede)
Pakkedatoer: 8/2-2016, 9/2-2016 og 10/2-2016
Mindst holdbar til datoer: 20/2-2016, 21/2-2016 og 22/2-2016
Nettovægt: Varierer mellem 800 og 1000 g.
Detail EAN kode: 2501390000000
Kolli EAN kode: 5708401018017

 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu