ANNONCE

Tjek igen: Millionær efterlyses

10. januar 2021 07:39 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Danske Spil vil gerne af med den sidste million fra skrabejulekalenderen.

Tjek igen: Millionær efterlyses
Danske Spil vil gerne af med den sidste million. Foto: Danske Spil

Der var en, der var to, der var tre, der var fire, der var fem nyslåede millionærer på årets populære skrabejulekalendere fra Danske Spil.

Men hov. Kun de fire af dem har meldt sig, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Derfor opfordrer direktør Pernille Wendel Mehl alle til lige at tjekke deres julekalendere en ekstra gang:

-For os er den klassiske Quick julekalender noget helt særligt. Den har været med os i over et kvart århundrede og giver spænding og gode familieoplevelser hele julen igennem. Det betyder derfor også meget for os, at alle får deres gevinster. Lige nu mangler vi at finde den sidste vinder, så vi vil gerne opfordre til, at man tjekker sine juletræer en ekstra gang samt kigger bag køleskabet eller i skuffen, om der skulle ligge en og gemme sig. Det har vi oplevet før, siger hun.

– Efter så vanvittigt et år som 2020 har været på grund af corona, så glæder det mig ekstra meget, at fire – og forhåbentlig snart – fem heldige danskere starter 2021 som millionærer. Jeg ved godt, at verden stadig er i nedlukning, så der går nok lidt tid før, man kan komme rigtig i gang med at bruge pengene. Men så er der jo god tid til at drømme og planlægge, lyder det fra Pernille Mehl.

De fire millionærer, der allerede har henvendt sig, havde købt deres julekalendere i henholdsvis Høje Taastrup, Nakskov, Helsingør og Haarby.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu