ANNONCE

To år gammel pige dræbt af skud i hovedet

21. oktober 2019 22:19 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Drabet er det ene af to skudepisoder, hvor små børn blev ofre. I en anden sag blev et spædbarn ramt af skud.

To år gammel pige dræbt af skud i hovedet
De to børn blev ramt af skud i to forskellige sager. Genrefoto.

En to år gammel pige er død, efter at hun blev skudt i hovedet i weekenden i byen Philadelphia i USA. Det skriver CNN.

Sagen er den ene af to, hvor små børn er blevet ramt af skud i Philadelphia i weekenden. I den anden sag blev et spædbarn på 11 måneder ramt af skud fire gange, blandt andet i hovedet. Barnet er i kritisk tilstand efter skyderiet, der skete lørdag aften, lokal tid.

Artiklen fortsætter under videoen 

Søndag aften, også lokal tid, blev en to år gammel pige ramt af skud og erklæret død på stedet, da politi og redning kom til det hus, pigen boede i med sin mor, der også blev ramt af skud, skriver CNN.

Politiet prøver nu at opklare de to sager. Christine Coulter, repræsentant for det lokale politi, har ifølge CNN udtrykt sorg over de to hændelser.

– Intet barn fortjener at blive myrdet i deres hjem, siger Christine Coulter, ifølge CNN.

Hvad kan man gøre?

Byens borgmester, Jim Kenney, fortæller, ifølge CNN, at sagerne bliver efterforsket.

– Byens borgere skal ikke leve i frygten for, at deres børn bliver dræbt. Men for alt for mange er det den frygtelige virkelighed, skriver borgmesteren på Twitter, ifølge CNN.

CNN skriver, at der har været 270 drab i Philadelphia i 2019 indtil videre. Det svarer til mere end seks drab hver eneste uge.

Det er uvist, om der politisk bliver gjort noget ved sagen. CNN skriver, at senator i Pennsylvania, som byen Philadelphia  er en del af, føler sig syg ved tanken om, at børn bliver skudt og dræbt i USA.

– Det er ikke narkokriminalitet. Det er ikke bandekriminalitet. Det er simple tyve uden sans for fornuft med let adgang til våben. De ved ikke, hvordan de skal løse deres problemer, så de bruger våben, siger senator Movita Johnson-Harrell til CNN.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu