ANNONCE

To anholdt efter mystisk dødsfald

24. oktober 2020 20:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Ung mand fundet livløs i blodpøl.

To anholdt efter mystisk dødsfald
Politiet formoder, den 29-årige forsøgte at komme ind i opgangen og derved skar sin hovedpulsåre over. Foto: Presse-fotos.dk

En 29-årig mand blev natten til lørdag fundet med svære kvæstelser i en blodpøl på Borgmester Madsens Gade i Vejle. Han døde senere på hospitalet, har Sydøstjyllands Politi tidligere lørdag bekræftet.

To bekendte til manden er blevet anholdt, da politiet kort efter klokken 1 natten til lørdag ankom til stedet. Der er tale om to mænd på henholdsvis 29 og 31 år, oplyser politiet til Ritzau ved middagstid lørdag.

– De blev anholdt for at sikre deres tilstedeværelse og for at vi kunne foretage en personundersøgelse og sikre eventuelle spor, men de vil blive løsladt inden længe, sagde vagtchef Jeppe Thranum lørdag middag til Ritzau.

Mændene var på det tidspunkt ikke mistænkt for at have gjort nogen skade på den 29-årige mand. Newsbreak.dk har talrige gange lørdag aften forsøgt at få kontakt til Sydøstjyllands Politi for at høre, om de to mænd er løsladt – og om det stadig er teorien, at de ikke er skyldige i noget kriminelt. Det har været forgæves.

Formodentlig ulykke

Vidner, det specificeres ikke hvem, har fortalt politiets udsendte, at den 29-årige er kommet til skade, da han skar sig på et glasskår fra et knust vindue. I den forbindelse har han sandsynligvis skåret en hovedpulsåre i armen over.

Derfor er han forblødt. Politiet havde i begyndelsen – på grund af skaderne – en idé om, at der kunne være tale om et knivstikkeri. Det er nu fuldstændig afvist, og politiet hælder altså til, at der er tale om en ulykke.

– Der er formentlig tale om, at den 29-årige har forsøgt at skaffe sig adgang til opgangen, og dermed er glasset i hoveddøren blevet knust. Manden har været så uheldig, at glasset har skåret hans hovedpulsåre over i armen, hvorefter han er forblødt af sine skader, fortæller Jeppe Thranum til Vejle Amts Folkeblad.

For nuværende mangler politiet svar på undersøgelser, der skal belyse, om den afdøde var påvirket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu